Danhostel

Danhostel Ebeltoft

Danhostel Ebeltoft er oprindeligt bygget som kursusejendom for Entreprenørforeningen.

Bygningerne er tegnet at Friis og Moltke, og der er overalt lagt vægt på højeste kvalitet i både materialevalg og indretning.

Efter en nænsom opbygning fremstår Danhostel Ebetoft som et helt anderledes vandrerhjem, uovertruffen til både feriegæster, kursister, større og mindre grupper, sportsudøvere på træningslejre, lejerskoler osv.

Vi råder over både dobbelt- og flersengsværelser og soveafdelingen er opdelt i flere selvstændige bygninger, så vores forskellige grupper af gæster ikke forstyrrer hinandens nattesøvn.

Udover vores store restaurant med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig, råder vi over masser af grupperum og en større plenumsal med plads til over 100 deltager.

Danhostel Ebeltoft ligger kun 900 m fra Ebeltoft centrum og en god gangsti fører direkte ned til de smalle brostens gader – den hyggelige gå-gade med masser af spændende shopping muligheder - et væld af små gallerier, kunsthåndværkere mv. og hyggelige restauranter, hvor man i ro og mag kan nyde den forfriskning.

Alligevel har vi også skoven og lyngbakkerne lige uden for døren og stranden indenfor gå-afstand. Samt naturligvis vores store turistattraktion: Fregatten Jylland og Glasmuseet. Og masser af spændende tur-mål som fx Ree Park, Djurs Sommerland, Kattegatcentret – kan nås på en halv times tid. Hele herligheden er omkranset af Mols Bjerge, som bestemt også er et besøg værd.

 

Ønskes træningsophold i Ebeltoft, kan Danhostel Ebeltoft, som er en del af Ebeltoft Idrætscenter tilbyde "hele pakken" inden for de fleste idrætsgrene. I gå-afstand kun 300m fra EBIC, hvor der er mulighed for at benytte en række gode idrætsfaciliteter: Svømmehal, fitnesscenter, 2 idrætshaller samt et stort udendørsanlæg med fodboldbaner og dejligt sti anlæg til en gå- eller løbeture.

Og med færgelejet (Odden- Ebeltoft) kun 5 km. fra centret, kan transport til og fra færgen også arrangeres. Vi hjælper med at tilpasse hele opholdet efter gruppernes ønsker.

 

Vandrerhjemmet har egen mail adresse ebeltoft@danhostel.dk

 

Se Danhostel Ebeltoft indenfra:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle informationer omkring "Danhostel Ebeltoft", findes på www.ebeltoft-danhostel.dk

EBIC © 2013 • Danhostel Ebeltoft • Egedalsvej 5 • 8400 Ebeltoft • 86342053 • ebeltoft@danhostel.dk